Înainte de weekend, #diez îți recomandă cele mai atractive și diverse activități pentru fiecare

17424698_1464022496975679_4845326265249019831_n

Echipa #diez ți-a pregătit câteva recomandări deosebite pentru acest sfârșit de săptămână. Lăsați-vă toate treburile casnice la o parte și alegeți-vă evenimentele pe plac: party-uri, seminare informative, chiar și antrenamente pentru gravide. Luați-vă umbrelele și începeți pe notă maximă weekendul mult așteptat.

# O Haină Pentru un Boschetar

„O haină pentru un boschetar” – o campanie de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amaru. Astfel, odată cu temperaturile care au coborât , „Departamentul Social Cultura și Sport ”, în colaborare cu „Liga Tineretului din Moldova ” pentru a cincea oară a dat start unei campaniei de binefacere, dedicată oamenilor străzii. Nevoia lor cea mai acută, dincolo de cele materiale, e să primească o mângâiere. Toți cei care au haine aruncate undeva în garderobă sau nu le mai poartă , sunt îndemnați să le ofere unui om care nu are nici o pereche de ciorapi pe timp de iarnă. Ne propunem să colectăm alimente (semifabricate, biscuiți, zahăr, ceai, cafea, etc), haine și încălțăminte călduroasă, produse de igienă, pe care apoi să le donăm boschetarilor, oamenilor mai triști ca noi, oamenilor cu diferite istorii de viață, uitați și neglijați de societate. Donațiile le vom colecta în perioada 6 octombrie-15 noiembrie , ora 13 00. Toți doritorii de a aduce un zâmbet pe un chip trist, pot distribui acest mesaj mai departe. Pentru detalii ne puteți găsi la numărul de telefon 079341211 Anna-Maria Sunteți așteptați la ASEM, bloc C, sala 508. Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova, la ora 10:00.

Detalii despre această acțiune le puteți găsi aici

#Festivalul Filmului Japonez

Festivalul Filmului Japonez, ediția a II-a vă cheamă mâine, la ora 181:15, să savurați primul film din cele patru pelicule care vor fi prezentate în cadrul festivalului. Acest eveniment este organizat cu ocazia celor 25 de ani a relațiilor diplomatice Moldova-Japonia. Intrarea este liberă. Toți doritorii pot veni la Centrul Cultural Odeon de pe strada Mihai Eminescu 55. Mai multe detalii le puteți vedea aici

# Seminar Nr.9 – Comunicarea eficientă

Dacă vrei să te descoperi din altă perspectivă, atunci vino la un seminar gratuit de psihologie și dezvoltare personală cu genericul „Comunicarea Eficientă”. Detalii și înregistrare puteți găsi aici

# Irlanda – Moldova. Transmisiune LIVE

Pe 6 octombrie, susținem echipa națională de acasă! Federația Moldovenească de Fotbal vă invită la un eveniment organizat de suporterii fotbalului moldovenesc, cu sprijinul DRAFT – Retea de berarii și FMF, la transmisiunea LIVE a meciului Irlanda – Moldova!
Evenimentul se va desfășura la DRAFT Arena (bd. Dacia 35).  Începutul activităților – ora 20:00. Intrarea este gratuită. Rezervări la tel: 060 71 44 44. Pe 6 octombrie susținem împreună echipa națională! #haimoldovaDetalii despre program și despre eveniment le puteți găsi aici

#Latino Party

În această vineri vei fi provocat să te mişti sub ritmuri LATINO!  DJ-ul party-ului ți-a pregătit cele mai fierbinți hituri care nu vor lăsa pe nimeni liniştit pe scaun. Ai grijă să-ți faci rezervare din timp la: 078 262 300. Vină la Q Bar, strada 31 august 1989, 93 A. Detalii aici.

# Concert simfonic

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va găzdui un Concert Simfonic excepțional, solistul căruia este Dino Mastroyianns (Grecia).

În program:
W.A.Mozart – Uvertura la singspiel-ul „Directorul de teatru”
J.Ch. Bach – Simfonia nr. 2 în Si bemol Major
L. Boccherini – Simfonia nr. 4 „La casa del diavolo”
W.A.Mozart – Concertul pentru pian și orchestră în Mi bemol Major, KV 271 „Jeunehomme”

Detalii despre concert aici.

# Cravata Party

Tu, du, duunț… Iar ne facem de cap :D. Vineri,  toți flăcăii și fetele mari, sunt bineveniți la „Cravata Party” Prezența cravatei, asigură o băutură din oficiu. Limită, stoc, bla, bla, bla )) Setul de Mix – marca Flavy DeeJay. Intrare liberă. Dacă v-au convins organizatorii, atunci veniți la Baker Street, care se află pe strada M. Eminescu 30. Detalii despre eveniment găsiți aici.

#Antrenamente pentru însărcinate la US Independenţei, grupă NOUĂ!

Din 6 octombrie, ora 11:15, filiala UNICA Sport Independenţei vă invită la antrenamente pentru #însărcinate! Fiecare participantă la antrenament va primi câte o surpriză gustoasă din partea noastră.
Veniți pe strada Independenței, 22, luni, miercuri şi vineri la ora 11:15. Sunaţi la numărul 079 122 500 și programaţi-vă la 1 antrenament GRATUIT. Important! Înainte de a merge la antrenament, consultați-vă cu medicul dumneavoastră obstetrician-ginecolog şi primiţi permisiunea să faceţi sport. Detalii despre antrenament accesați pagina de Facebook.

#Seminar Legislaţia muncii

Atenţie! În anul 2017, Codul Muncii a fost modificat substanţial. Împreună cu expertul în Legislaţia Muncii, Tudor Capşa, suntem pregăţi să clarificăm toate aspectele privind aplicarea corectă a noilor modificări operate în Codul muncii în 2017. Trainingul va avea loc la Summit Events pe strada Tighina 49/3. Prețul participării este de 990 de lei. Mai multe detalii despre seminat aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente