Actualitate

Horoscop, joi, 5 octombrie 2017. Vărsătorii ignoră tensiunile din anturaj. Nu fac bine, pentru că acestea continuă să se acumuleze

Berbec

Totul e mai intens astăzi, iar pe acest fond pot exploda unele dintre conflictele pe care nici tu nu mai vrei să le ții în stare latentă.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Taur

Ajungi foarte ușor la exagerări, fără să te preocupe consecințele posibile, nici cele care vizează propria bunăstare sau starea ta de sănătate.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Gemeni

Relațiile cu cei dragi pot fi umbrite astăzi de reacțiile exagerate la solicitările lor sau de tendința ta de a ignora eforturile lor de a-ți fi pe plac.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Rac

Intențiile tale de a regla ceea ce nu funcționează cum trebuie în familie nu vor duce la nimic bun astăzi, așa că nu e cazul să forțezi lucrurile doar pentru că nu vrei să fie altfel.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Leu

Faci mari eforturi ca să readuci armonia în anturaj și te poți trezi într-o situație și mai complicată decât cea în care erai, pentru că ceilalți au alte intenții și planuri.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Fecioară

E nevoie de multă răbdare, dar și de o minte foarte limpede pentru a putea să iei decizii corecte astăzi, sub presiunea unor conflicte deschise sau latente.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Balanță

Este important punctul de vedere al partenerilor de orice fel, dar asta nu înseamnă că tu nu ai aceleași drepturi și că ar trebui să îți anulezi puterea de decizie.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Scorpion

Poate fi o zi deosebit de agitată, în special la serviciu, din cauza tensiunilor pe care nu mai vrei și nici nu mai poți să le controlezi.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Săgetător

Se conturează conflicte mai mari și mai mici, cele mai multe fiind provocate de discrepanțele dintre realitate și aspirațiile tale din acest moment.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Capricorn

Familia ar trebui să devină refugiul tău, o oază de stabilitate și de armonie. Ca sa obții asta, va trebui să faci eforturi serioase, pentru care te vei felicita la un moment dat.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Vărsător

S-ar putea să reușești să ignori tensiunile din anturaj, pentru că nu sunt noi, iar pe cei care le generează îi cunoști foarte bine. Problema e că vor continua să se acumuleze…

Horoscop 5 octombrie 2017 – Pești

Atenția pe care o acorzi propriului echilibru este infinit mai importantă decât să obții promisiunile unor asociați, parteneri sau colaboratori care nici nu se vor ține de cuvânt.

libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *