A colaborat și a scăpat de pușcărie! Gamrețchi a primit doar trei ani de închisoare cu suspendare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău, Igor Gamretchi, scapă de pușcărie. Curtea de Apel l-a condamnat astăzi la trei ani cu suspendare după ce anterior prima instanță i-a dat 2 ani de închisoare cu executare.

Anterior, Igor Gamrețchi striga pe holurile Judecătoriei Buiucani că, dacă va începe să dea declarații, jumătate din foștii săi colegi de la Primărie vor trebui să plece. „Să dau eu declarații din colegi vor trebui să plece și să nu fie așa prea curat să fie cineva și cineva să-i încarce carul. Nu merge treaba asta”, susține Igor Gamrețchi.

Astăzi, fostul funcționar a luat apă în gură. „Nu vă supărați, dar nu vreau să comentez absolut. Nu dau comentarii acuma. La revedere. Merci mult.”

Potrivit avocatului, Igor Gamrețchi merită o pedeapsă mai blândă deoarece a colaborat cu ancheta și, în plus, are doi copii la întreținere.

„A invocat mai multe aspecte inclusiv faptul că a fost aplicată o pedeapsă mai aspră decât noi consideram că urma să fie aplicată, ținând cont de circumstanțele concrete ale cauzei”, a declarat avocatul Radu Dumneanu, citat de tv8.md.

Fostul șef al Direcției de transport, a fost condamnat anterior de Judecătoria Buiucani la doi ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis. Gamrețchi a atacat decizia la Curtea de Apel.

Astfel, acesta scapă de pușcărie, dar nu va putea ocupa functii publice timp de 3 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...