Tinerii care au spart un bancomat în Stăuceni şi intenţionau să spargă altele două, au ajuns pe banca acuzaţilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tinerii care în intervalul lunilor februarie–iunie curent, au sustras aproximativ un milion de lei dintr-un bancomat din comuna Stăuceni, au ajuns pe banca acuzaţilor. Oficiul Rîşcani al Procuraturii municipiului Chişinău anunţă despre finalizarea urmăririi penale şi expedierea în instanţa de judecată a cauzei penale în privinţa celor cinci membri a unei grupări criminale specializată în sustragerea banilor din bancomate.

Amintim că, inculpaţii cu vârstele cuprinse între 24 şi 39 de ani au sustras de mai multe ori bani din bancomatul din Stăuceni, iar în aceeaşi perioadă aceştia au încercat să mai sustragă bani din două bancomate din sectorul Ciocana al capitalei şi oraşul Sîngerei. Aceştia însă nu şi-au dus intenţiile până la capăt fiind reţinuţi în luna iunie curent.

Actualmente, inculpaţii se află în stare de arest preventiv, iar cauza penală a fost expediată Judecătoriei Chişinău, sediul Rîşcani, spre examinare în fond. Dacă vor fi recunoscuţi culpabili de cele incriminate, inculpaţii riscă pedepse de până la 12 ani de detenţie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...