Facebook a lansat aplicaţia Messenger Lite, care consumă mai puţine date mobile şi se mişcă mult mai rapid. Cum o poți descărca

mesaje-audio-facebook-messenger

Aplicaţia Facebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme mobile de chat din lume. Recent, Facebook a lansat o versiune mai simplă a sa care consumă mai puţine date mobile.

Aceasta era destinată, până acum, pentru ţările care au acoperire slabă sau scumpă la Internet, însă de astăzi ea este disponibilă pentru toată lumea.

Facebook Messenger Lite a fost deja lansată la nivel mondial. Aplicaţia disponibilă exclusiv utilizatorilor de Android le permite acestora să comunice cu prietenii la un cost mult mai mic. Ea este ideală pentru persoanele care au abonamente de telefonie cu puţin Internet inclus, sau care locuiesc într-o zonă în care semnalul nu este foarte bun.

În plus, Mesenger Lite s-a dovedit o opţiune viabilă şi pentru utilizatorii care s-au săturat de varianta completă a aplicaţiei, şi de funcţiile care sunt adăugate la foc automat, care o încarcă prea tare. Messenger Lite e o platformă mobilă extrem de simplă şi de eficientă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente