20:54:56 16.04.2024
Stiri

Primele declarații ale Andreei Marin după ce a fost SURPRINSĂ în compania noului iubit

Monden 04.10.2017 09:01 Vizualizări2889 Autor: Ziarul National
Primele declarații ale Andreei Marin după ce a fost SURPRINSĂ în compania noului iubit Sursa: viva.ro


În weekend, paparazzi au fotografiat-o pe Andreea Marin în compania noului ei iubit, relație despre care se scrie de ceva timp, dar pe care vedeta nu a confirmat-o până acum.

După divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a hotărât să fie extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, așa că a refuzat să mai facă publică relația de iubire pe care o trăiește în prezent. După ce s-a scris că se iubește cu un bărbat de altă naționalitate și chiar s-a speculat că ar fi avut o idilă și cu Marcel Toader, în sfârșit adevărul a ieșit la iveală, iar vedeta a fost surprinsă în compania actualului iubit.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Andreea? Numele lui este Adrian Brâncoveanu și este consulul României în Libia. Noul iubit al Zânei este mai mic ca ea cu 10 ani, având 32 de ani.

După imaginile apărute în presă, Andreea a făcut primele declarații legate de acest subiect. O fană a comentat la o fotografie postată de vedetă pe Instagram și a întrebat-o:

„O întrebare la care sper să primesc un răspuns și nu un „block”. De ce doar când ai tu nevoie/dorești atenția presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, grădina etc. iar atunci când ești „prinsă pe nepregătite” (de mână cu actualul) îi tratez de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter arătând o față duplicitară?”, a fost comentariul fanei la care Zâna a reacționat.

„Nu e nimic duplicitar în a decide că nu vrei să răspunzi oricărui personaj care își permite să te tragă de mânecă pe stradă, agresându-te cu întrebări, filmându-te fără să ceară acceptul. Când ești abordat civilizat, răspunzi civilizat, pentru că simți. Altfel, nu. Nu ești dator nimănui să faci confesiuni despre viața intimă, dacă nu vrei”, a declarat Andreea Marin.

Sursa: viva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md