Actualitate

Procurorul General adjunct al Republicii Moldova a fost decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc” de către Mitropolitul Vladimir

În cadrul audienței, Mitropolitul a mulțumit cordial interlocutorului său pentru activitatea rodnică și sârguincioasă întru susținerea valorilor moral-creștine în societate.

În prezența Episcopilor vicari: PS Ioan de Soroca și PS Siluan de Orhei și a Secretarului mitropolitan și a Sinodului BOM, Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Vlădica Vladimir i-a acordat Dl Iurie Garaba – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gr. III.

În continuare, Mitropolitul a reiterat faptul că, în contextul actual, marcat de un proces profund de secularizare, este absolut necesar să apărăm şi să promovăm cu tărie, printr-o mărturie comună, valorile creştine care au stat la baza formării poporului nostru.

La rândul său, Dl Procuror General adjunct al Republicii Moldova a mulțumit arhipăstorului pentru gestul mărinimos și pentru bunăvoința manifestată, declarându-se dispus să muncească și mai departe pentru promovarea valorilor nepieritoare ale Bisericii Ortodoxe strămoșești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *