Actualitate

Horoscop 4 octombrie 2017. O zodie atrage NUMAI RELE! Pare blestemată! Greul abia acum începe

Berbec
Se apropie termenul scadent pentru o decizie de care va depinde ce vei face până la sfârşitul anului. Ai vrea să iei hotărârea cea mai bună, mai ales că nu te afectează doar pe ţine. Ar fi bine să ceri şi părerea cuiva din familie.

Taur
Ai făcut ceva cu o seară înainte şi acum eşti obligat să dai nişte explicaţii. Nu intră în amănunte, importantă e concluzia. Surpriză vine în scurt timp, când vei află că cineva important a fost încântat de modul în care ai acţionat, scrie Ziua de Cluj.

Gemeni
Nu eşti în apele tale astăzi. Răstălmăceşti orice ţi se spune şi arunci reproşuri nemeritate celor din jur. Revino-ţi! Comportamentul asta nu te ajută cu nimic. Cel mai bine ar fi să-ţi iei o pauză şi să încerci să te relaxezi.

Rac
Aveai nevoie de un impuls că să mergi mai departe în demersul pe care l-ai început de ceva timp şi astăzi l-ai primit. A venit în ultimul moment, când deja erai gata să renunţi la tot.

Leu
Sunt şanse să semnezi un contract important sau să faci o achiziţie pe care o aveai în plan de câteva luni. Înainte, însă, să faci pasul, mai analizează o dată situaţia, dar, de dată asta, şi cu sufletul.

Fecioara
Nu-ţi vine să crezi! De cum te-ai trezit, ai şi înţeles… Ai găsit soluţia pentru o problema care te macină de câteva săptămâni. După atâtea frământări şi nopţi nedormite, acum poţi să te linişteşti.

Balanţă
Te ocupi cu entuziasm de o nouă sarcina primită la job, însă nu ştii când să te opreşti şi ajungi să te epuizezi. Seară nu mai vrei să faci nimic altceva decât să te arunci în pat, să dormi.

Scorpion
Ultimele discuţii cu partenerul te-au cam dat peste cap. Ţi se reproşează că ceri prea mult de la cei din jur şi realizezi acum că ar trebui să faci câteva schimbări. Vei încerca să fii mai indulgent.

Săgetător
Astăzi ajungi în centrul atenţiei fără să vrei şi nu ştii cum să te retragi. Ai impresia că eşti pus sub lupa că să fi analizat în detaliu. Găseşti o soluţie şi scapi.

Capricorn
Eşti afectat de veştile primite de la o rudă şi nu te poţi concentra deloc la ceea ce ai de făcut la birou. Noroc cu partenerul de viaţă, care se va implică şi te va ajută să rezolvi totul cu bine.

Vărsător
Ai căzut în capcană rutinei şi cineva îţi sugerează să faci nişte schimbări. Îţi dai seama că are dreptate, dar ţi-e greu să ieşi din ritmul tău.

Peşti
Ţi-ai fixat un program pentru astăzi şi trebuie să te ţii de el, dacă vrei să respecţi cuvântul dat unui prieten. I-ai promis că îl ajuţi cu ceva şi nu vrei să întârzii. Până atunci, însă, ai mai multe de rezolvat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *