Premiera filmului, din a cărui distribuţie fac parte Harrison Ford şi Ryan Gosling, va avea loc marţi seara la Hollywood, însă proiecţia nu va beneficia de prezenţa covorului roşu, locul emblematic în care starurile discută de obicei cu reporterii şi pozează pentru fotografi.

"În lumina evenimentelor tragice de aseară (duminică seara, n.red.), Warner Bros. Pictures, Sony Pictures şi Alcon Entertainment anulează covorul roşu pentru proiecţia de mâine a 'Blade Runner 2049'", a indicat luni Warner Bros. într-o declaraţie.

De asemenea, organizatorii au retras covorul roşu de la premiera peliculei "Marshall" la Los Angeles, în timp ce emisiunea "Dancing with Stars" difuzată de postul de televiziune ABC a început cu un moment de tăcere.

Revista Variety a raportat, de asemenea, că show-urile de luni seara din Las Vegas ale Cirque du Soleil şi Blue Man Group au fost anulate.

Atacul de duminică a transformat locul unde se desfăşura timp de trei zile un festival de muzică în aer liber în scena unui masacru, în care 59 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 500 au fost rănite.