/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Astăzi se dă startul înregistrărilor pentru Green Card. Instrucțiuni în română cum să aplici la loterie

missing
03 octombrie 2017, ora 16:44

Instrucțiunile Programului DV-2018

Pentru a participa în programul din acest an, doritorii trebuie să acceseze site-ul programului în cursul perioadei de înregistrare. Selectați versiunea în limba engleză a Loteriei Diversity Visa (.pdf, 448 KB) în format PDF. Pot exista instrucțiuni disponibile și în alte limbi, dar versiunea în limba engleză este singura versiune oficială.

Înregistrările sunt acceptate numai prin intermediul paginii oficiale: www.dvlottery.state.gov. Nu există nicio aplicație pe hârtie. Nu există nicio taxă de înregistrare. Solicitanții nu trebuie să trimită bani sau să plătească în avans terțelor persoane care promit ajutor să câștige Loteria.

Solicitanții trebuie să introducă informațiile personale pe pagina www.dvlottery.state.gov fără a se baza pe alte persoane sau agenții. Agenții pot face greșeli, pot omite informații personale sau pot face înregistrări duble. Toate aceste acțiuni pot descalifica un solicitant, chiar și după ce a fost selectat în cadrul programului. Este important ca solicitantul să introducă datele personale și să urmeze toate instrucțiunile de sine stătător.

O nouă cerință este de a trimite o fotografie recentă, din ultimele şase luni, în care participantul nu trebuie să poarte ochelari.  Cererile de participare însoțite de fotografii care au mai fost trimise în programe anterioare vor fi descalificate.

După depunerea cererii de înregistrare toți solicitanții primesc imediat online o pagină de confirmare . Este foarte important ca solicitanții să păstreze numărul unic de confirmare cel puțin până la data de 30 septembrie 2018. Numărul de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă un solicitant a fost selectat sau de a obține informații privind data interviului, dacă este selectat. Numărul unic de confirmare ajută solicitanții la Loteria Diversity Visa să se protejeze împotriva fraudelor și abuzurilor.

Participanții vor afla dacă au fost selecționați începând cu data de 1 mai 2018, pe www.dvlottery.state.gov. Ei îşi vor putea folosi numărul de confirmare pentru a verifica dacă cererea lor a fost selecţionată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram