Usatîi: Tot de ce se atinge PD şi Plahotniuc, se transformă în murdărie. De aceea, pipăie cu plăcere partidele de opoziţie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tot de ce se atinge Partidul Democrat şi Plahotniuc, se transformă în murdărie, iar Plahotniuc ştie despre aceasta. Tocmai de aceea, pipăie cu plăcere, cu mâinile lui murdare, partidele de opoziţie. De această părere este preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cu privire la declaraţia de astăzi a democraţilor privind neparticiparea la referendumul de revocare a primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Politicianul de opoziţie atrage atenţia că până la alegerile din 2016 Plahotniuc declara că pentru el „e mai dorită victoria Maiei Sandu, decât cea lui Dodon”, dar a ieşit „total invers”. „Acelaşi truc el îl face şi astăzi, spunând despre viitoarea alianţă cu partidele de dreapta şi boicotând referendumul de demitere a lui Chirtoacă”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Vedeţi şi: Plahotniuc atacă partidele de dreapta care declară că nu vor face coaliţie cu PD: „Acest mod neinspirat de a face opoziţie este dur taxat de electoratul de dreapta”

Şi socialiştii au un „rol” în toată această istorie. Astfel, potrivit lui Usatîi, „rolul socialiştilor este să arate cu degetul în direcţia celor de dreapta şi să strige victorios: „Iată, vedeţi, am spus noi că sunt împreună”.”, mai afirmă Usatîi.

Vedeţi şi: PD nu susţine referendumul anti-Chirtoacă. Ghimpu, „şocat” să audă asta: Am dovezi că tot ce a avut loc împotriva lui Chirtoacă a fost cu sprijinul PD

Amintim că purtătorul de cuvânt al democraţilor, Vitalie Gămurari, a făcut publică decizia formaţiunii privind nesusţinerea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă. Este de menţionat că anunţul a fost făcut la câteva minute după ce, de la aceeaşi tribună din sala de conferinţe a PDM, liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc a vorbit despre faptul că PD „nu va lupta împotriva partidelor de dreapta, nici până în campania electorală, nici în campania electorală”.

De altă parte, liderul PL, Mihai Ghimpu, s-a arătat „şocat” să audă asta, pentru că, spune el, are „dovezi că tot ce a avut loc împotriva lui Chirtoacă a fost cu sprijinul PD”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...