După patru luni a plecat de la TVR. Lilu are o nouă emisiune de divertisment la Canal 2

Безымянный

Prezentatoarea TV Lilu, care făcea parte din echipa emisiunii „Matinalii” de la TVR Moldova, de azi are propriul show la Canal 2, „Vorbe bune”.

Show-ul este unul de divertisment, cu invitați în platou, discuții de suflet și provocări interesante.

În prima emisiune, Lilu a avut mai mulți invitați, printre care Olga Roman, tânăra din Chișinău care a întors toate cele patru scaune la Vocea României, o parte din trupa Black and White, pe cântăreața de muzică populară Adriana Ochișanu, dar și pe Gabriel Nebunu, care s-a făcut remarcat după ce a participat la show-uri de talente precum „Moldova are Talent” și „Românii au Talent”, scrie kankan.md.

Ea.md relatează că prezentatoarea își propune să descopere lucruri noi despre vedetele de la noi din țară, să pună în discuție subiecte care nu s-au vorbit până acum. „Încercăm să îi provocăm, să răscolim în ei amintiri, să descoperim o altă față a oamenilor pe care îi cunosc. Vom aduce aici femei de succes, oameni care au trecut prin momente grele și au reușit să își refacă viața. Vom fi un show pentru oamenii care vor să se relaxeze după o zi de muncă, vom fi în fiecare seară în casele voastre, începând cu ora 17.00, de luni până vineri”, a spus Lilu.

Prezentatoarea TV a renunțat la emisiunea matinală, deoarece își dorește să-și petreacă diminețile în compania fiicelor sale, Amelie și Teia, notează mamaplus.md.

Prima emisiune, din 2 octombrie, o poți viziona aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente