Horoscopul lunii octombrie: Ce schimbări importante aduce pentru majoritatea zodiilor

14822597677d5e6c93

Luna octombrie aduce schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Soarele în Balanţă va duce la modificări pe toate planurile şi reorganizarea vieţii multor nativi.

#Berbec

berbec-480x359
Se vor petrece numeroase evenimente care vă vor dovedi că sunteţi mai aproape decât oricând de obiectivul pe care îl aveţi de îndeplinit. Veţi începe să simţiţi mulţumire şi recunoştinţă pentru experienţele pe care le-aţi avut şi care v-au făcut mai puternici. Cu Soarele în Balanţă, aveţi puterea în mâinile voastre pentru a trece prin obstacolele care vă apar în cale. La sfârşitul tranziţiei, veţi fi surprinşi şi extrem de mulţumiţi de rezultate.

#Taur

1
Taurii se află la răscruce de drum şi trebuie să ia o decizie importantă în această lună. Deşi nu vă satisface în totalitate niciuna dintre variante, va trebui să luaţi o hotărâre. Aveţi puterea de a trece chiar şi peste cele mai dificile experienţe, aşa că bazaţi-vă pe propriile forţe. Există beneficii financiare în viitorul apropiat, când veţi primi un fel de recunoaştere a muncii pe care aţi depus-o în ultima perioadă.

                                                                                                                                       #Gemeni

3

Gemenii vor avea de înfruntat o situaţie din trecut şi vor vrea să fie cât mai corecţi. Deşi vor apărea sarcini plictisitoare care vă vor încurca planurile, acestea nu sunt decât hopuri pe care trebuie să le depăşiţi pentru a putea ajunge la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Vă puteţi întreba dacă această rută este într-adevăr calea spre succes. Dacă daţi dovadă de voinţă şi veţi începe proiectul la care visaţi, cu puţină energie şi efort, o nouă uşă se poate deschide în viitorul apropiat.

#Rac

4

Există anumite persoane, obiceiuri sau situaţii care vă trag în jos, aşa că a venit timpul să faceţi schimbările necesare. Puteţi găsi un proiect care să vă ocupe timpul şi atenţia, pentru a vă ajuta să evitaţi persoanele care nu reprezintă o influenţă bună pentru voi. Deci, înainte de a fi prea târziu, luaţi măsuri şi urmaţi-vă instinctul.

#Leu

5

Ultimele experienţe avute v-au făcut să credeţi că lucrurile au scăpat de sub control. În prezent, există dorinţa de evoluţie mai pregnantă ca niciodată. Cu Mercur în Balanţă, sunteţi determinaţi să faceţi un pas înapoi şi să planificaţi paşii următori. Consumaţi-vă energia pentru ceva cu adevărat productiv şi bine gândit.

#Fecioară

6

Probabil că v-aţi alăturat recent unei echipe de care vă simţiţi legat şi care vă oferă sentimentul de apartenenţă. Există unele porniri în a face lucrurile altfel decât au fost făcute până acum. Aveţi idei şi planuri care credeţi că ar putea funcţiona, dar ele nu se aliniază normelor. În acest moment, este mai bine să rămâneţi la ceea ce funcţionează. Dacă există o oportunitate de schimbare, uşa se va deschide fără a fi nevoie să bateţi.

#Balanţă

7

Există lucruri pe care aveţi tendinţa să le evaluaţi prin prisma intuiţiei. Deşi instinctul nu prea vă înşală, există momente în care îşi face apariţia frica. Experienţele din trecut încă vă influenţează într-un mod puternic şi vă împiedică să vedeţi clar lucrurile. Deşi este minunat să reflectezi asupra trecutului, nu e bine să vă lăsaţi pradă acestuia. Este timpul să închideţi toate uşile trecutului şi să începeţi să trăiţi în prezent.

#Scorpion

8

Ai început să te plictiseşti de ceva care a fost incitant până acum (partener, loc de muncă, proiecte sau prieteni). Situaţia poate corespunde nevoilor tale pentru moment, dar nu în ceea ce priveşte planurile pentru viitor. Profitaţi de situaţia actuală şi utilizaţi energia pe care o aveţi pentru a vă concentra pe atingerea obiectivelor. Acum, că totul a devenit rutină, poţi să-ţi foloseşti energia pentru următorul proiect.

#Săgetător

16326667 - christmas star on evening snowfall

În această lună, Săgetătorii se vor confrunta cu un conflict care mocneşte de ceva vreme, dar care nu a fost niciodată rezolvat. Ceea ce stârneşte reacţii în cei din jur este atitudinea pe care o aveţi în momentul în care aceştia se confruntă cu anumite probleme. Dinamica ciudată atrage atenţia cuiva care vă apreciază şi vă doreşte binele pe termen lung. Este timpul să faceţi un pas înapoi şi să reevaluaţi situaţia în care vă aflaţi.

#Capricorn

10

Există o persoană de care sunteţi dependenţi emoţional şi câteodată chiar financiar, de care nu reuşiţi să vă desprindeţi. Cu toate acestea, este o relaţie pe care doriţi să o continuaţi într-un mod romantic. S-ar putea să vă simţiţi confuz în acest proces şi este posibil să fie nevoie să găsiţi o listă a motivelor pentru a vă ajuta să rămâneţi responsabili de propria viaţă.

#Vărsător

11

Aveţi nevoie să vă simţiți mai conectat la mediul înconjurător şi să aduceţi mai multă semnificaţie vieţii voastre. Lipsa unui scop clar în această etapă a vieţii vă poate face să vă gândiţi la noi proiecte şi idei pe care aţi vrea să le dezvoltaţi. Există o persoană de care vă simţiţi responsabili şi care vă dă impresia că are mai mult control asupra timpului şi resurselor de care dispuneţi. Cu Soarele în Balanţă, gândiţi-vă cum să vă faceţi timp pentru propriile nevoi.

#Peşti

12

Sentimentalismul aduce adesea amintiri dulci, dar şi triste, care te pot face să te gândeşti mereu „cum ar fi fost dacă…“. Există o perioadă pentru a analiza ce s-a întâmplat, dar uneori vine timpul pentru a renunţa. Păstrarea unui jurnal în care să notaţi modul în care vă simţiţi vă poate ajuta să faceţi pace cu trecutul. Fiecare etapă a vieţii are sensul său. Practicaţi recunoştinţa chiar şi pentru acele momente care v-au învăţat lecţii pe care doriţi să nu fi trebuit să le învăţaţi, dar care dau profunzime unui suflet unic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente