/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Beție cu final tragic. Un cuplu din Străşeni, suspectat că și-ai omorât amicul de pahar

missing
03 octombrie 2017, ora 12:51

Astfel, la 30 septembrie 2017, în cadrul Serviciului de Gardă al IP Șoldănești, a parvenit informația precum că locuitorul satului Șestaci, a fost găsit fără suflare, în propria locuință. Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrul unui bărbat de 63 ani, cu semne de moarte violentă sub formă de plagă în regiunea gâtului.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către angajații Direcției Combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu IP Șoldănești, s-a stabilit că la 30 septembrie 2017, suspecții împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă şi, la un moment dat, lucrurile au degenerat, ajungându-se la crimă.

Suspectul de 21 de ani, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuțitul de bucătărie în regiunea gâtului, în rezultatul căruia aceasta a decedat. După comiterea crimei, suspecții au fugit de la locul faptei, fiind reținuți de polițiști la 1 octombrie 2017. Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Omor” se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram