06:11:26 19.04.2024
Stiri

REACȚIA lui Dodon după ce Plahotniuc a îndemnat partidele de OPOZIȚIE „să nu fie naive” și să nu respingă o eventuală alianță cu PD

Politică 03.10.2017 12:37 Vizualizări4171 Autor: Ziarul National
REACȚIA lui Dodon după ce Plahotniuc a îndemnat partidele de OPOZIȚIE „să nu fie naive” și să nu respingă o eventuală alianță cu PD


„Iată și dovada că Plahotniuc lucrează de pe acum pentru a forma o nouă Alianță pentru Integrare Europeană, imediat după alegerile parlamentare din 2018”. Așa a comentat șeful statului Igor Dodon apelul liderului Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, către partidele de opoziție proeuropene.

„Pentru asta are nevoie de Partidul Liberal, pe care îl salvează prin victimizare, a câta oară. PL trece acum prin carantina opoziției, pentru a-și restabili credibilitatea necesară să treacă pragul electoral. Iar PAS-„DA” nu va avea încotro și va adera la noua Alianță. Așa vor dicta din Occident, cum a mai fost de mai multe ori în ultimii 8 ani”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Citește și: Vlad Plahotniuc, MESAJ TRANȘANT pentru Maia Sandu: „Vreau să le zic celor care se vor grăbi să spună că PD le oferă un MĂR OTRĂVIT prin această poziționare că mărul acela ar putea conține, de fapt, vitamine”

Potrivit șefului statului, în pofida faptului că dreapta ar putea să facă coaliție, oricum nu are nicio șansă. „Poporul nu mai are încredere în cei care au furat țara din 2009 încoace. Încă o dată constat că socialiștii trebuie să obțină majoritatea parlamentară, să voteze schimbarea constituțională pentru republică prezidențială și să facem ordine și în țară, și în capitală. Altfel, din AIE în AIE, vom pierde cetățenii prin migrație și țara prin sărăcie”, a subliniat președintele.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md