/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Dodon, despre declarația lui Plahotniuc că va colabora cu partidele de dreapta: Lucrează pentru a forma o nouă AIE

missing
03 octombrie 2017, ora 12:28

Igor Dodon a comentat declarațiile lui Plahotniuc pe pagina sa de facebook. Unde afirmă că pentru o nouă alianță are nevoie de PL, pe care îl salvează prim victimizare, iar PAS și Platforma DA nu vor avea încotro și vor adera și ei la noua alianță.

Pentru asta are nevoie de Partidul Liberal, pe care îl salvează prin victimizarea, a câta oară, a lui Dorin Chirtoacă. PL trece acum prin carantina opoziției, pentru a-și restabili credibilitatea necesară să treacă pragul electoral. Iar PAS-DA nu va avea încotro și va adera la noua Alianță. Așa vor dicta din Occident, cum a mai fost de mai multe ori în ultimii 8 ani”, a scris Dodon.

Totodată, Dodon susține că nu au nici o șansă, afirmând că „poporul nu mai are încredere în cei care au furat țara din 2009 încoace”.

Șeful statului, care este și fostul președinte al partidului socialist susține că aceștia trebuie să obțină majoritatea parlamentară, să voteze schimbarea constituțională pentru republică prezidențială „să facem ordine și în țară, și în capitală”. La final acesta afirmă că „din AIE în AIE, vom pierde cetățenii prin migrație și țara prin sărăcie”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram