Actualitate

Cum ar putea arăta Dacia Duster Sport // FOTO

Noua generație Dacia Duster a avut premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar principalele noutăți au fost introduse la interior. În schimb, designul a rămas în mare parte același, în special datorită faptului că este apreciat și în prezent de clienți.
Iată însă că designerul auto maghiar X-Tomi, cunoscut pentru numeroasele "desene" pe care le publică cu regularitate cu modele dintre cele mai diverse, și-a imaginat o versiune sportivă a modelului fabricat la Mioveni.

Așa a apărut Dacia Duster GT, care în viziunea lui X-Tomi beneficiază de câteva elemente stilistice care îl scot în evidență comparativ cu versiunea tradițională. Este vorba în principal despre o bară de protecție cu design mai agresiv, dar și de jante de mari dimensiuni și elemente negre, care se îmbină cu nuanță de albastru aleasă pentru caroserie.

De asemenea, același X-Tomi a realizat și o versiune digitală cu 3 uși pentru noul Duster, una care păstrează însă o bună parte din designul noii generații. 


automarket.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *