1000 de participanți din peste 20 de țări participă la ”Moldova Business Week 2017”

Cel mai important eveniment de afaceri al anului  ”Moldova Business Week 2017”,  care reunește circa 1000 de participanți din peste 20 de țări, începe astăzi la Chişinău.

Programul evenimentelor include 30 reuniuni de business, printre care 3 forumuri de afaceri, conducători ai unor companii importante din Germania, Italia, etc.

Săptămâna de afaceri va cuprinde sesiuni tematice, conferințe, workshopuri, în cadrul acestora circa 50 de speakeri vor face prezentări, iar 20 de manageri de companii și asociații de business își vor prezenta modelele de reușită în afaceri.

De asemenea, vor fi organizate Forumul de afaceri moldo-italian și Forumul Exportatorilor, vizite la producătorii mari din sectorul agroalimentar, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte și piele, precum și o prezentare a obiectelor expuse la privatizare.

La discuțiile din cadrul ”Moldova Business Week” vor participa prim-miniștrii Republicii Moldova și Ucrainei, Pavel Filip și Vladimir Groysman, șeful Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko, ambasadori, etc.