Dodon: Patriarhul Kiril mi-a spus că mandatul meu de preşedinte este dat de la Dumnezeu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Igor Dodon afirmă că se gândeşte în fiecare zi la faptul ce a făcut astăzi, mai ales după ce Patriarhul bisericii ortodoxe ruse, Kiril, i-a spus că mandatul său de preşedinte de ţară este dat de la Dumnezeu pentru „a face ceva” pentru oameni.

,Ştiţi, Patriarhul Kiril mi-a spus un lucru foarte înţelept la începutul mandatului: Domnule preşedinte, acest mandat este dat de la Dumnezeu nu pentru a face ceva pentru dumneavoastră, dar pentru oameni, pentru ţară. Ca ei să ştie că a fost aşa preşedinte şi uite ce a făcut. Pentre mine, vă spun sincer, în fiecare zi mă gândesc: dar ce am făcut astăzi concret?”, a declarat Igor Dodon luni, 2 octombrie, la emisiunea „Megafon” de la NTV Moldova.

De asemenea, şeful statului a menţionat că intenţionează să lanseze o campanie naţională prin intermediul căreia vor fi create 100 de afaceri în 100 de localităţi din ţară, fiecare având câte patru-cinci locuri de muncă.

„Toţi care vor să lanseze o afacere şi au nevoie de parteneri străini, care vin cu piaţa, cu tehnologii, cu investiţii. O să găsim aceşti parteneri, o să-i convingem, şi din 100 de localităţi o să facem 100 de afaceri. Acesta va fi obiectivul meu”, a subliniat preşedintele ţării, citat de adevărul.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...