Cum arată şi unde se află cea mai scumpă casă din Bucureşti// FOTO

Cea mai scumpă casă din Bucureşti este o vila scoasă la vânzare cu 8,2 milioane de euro. Are 15 camere, aproape 2.000 de metri pătraţi şi se află unde altundeva decât în cea mai scumpă zonă a Capitalei: cartierul Dorobanţi.

Vila este construită într-un stil architectural art-deco şi este amplasată în zona Dorobanţi şi dispune de 700 mp teren şi 2.300 mp construiţi, scrie descopera.ro.

Cunoscută şi sub numele de “Vila Capo“, clădirea este una interbelică, dar renovată în 2013, cu elemente art- deco si accente neoclasice, adusă în contemporan printr-o gândire inteligentă a spaţiilor.

Imobilul are un etaj transparent, fluid, care aduce cerul aproape şi lasă privirea sa se plimbe în voie peste oraş. Pe timpul nopţii este iluminat de spoturi care pot crea jocuri de lumini.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.