Actualitate

Horoscop 3 octombrie 2017: Nativii unor zodii scot bani şi din piatră seacă

 Berbec

Eşti foarte aglomerat. Ai multe pe cap astăzi, dar, din fericire, cineva din familie se oferă să te ajute. Îi rămâi îndatorat, în acest fel vei reuşi să termini tot.

Taur

Nu înţelegi ce se întâmplă. Nimic nu îţi iese cum trebuie. Îţi pierzi răbdarea şi vrei să abandonezi totul. Nu te grăbi, încearcă să te linişteşti şi încearcă din nou.

Gemeni

Tu nu minţi niciodată, însă acum eşti nevoit să o faci pentru a nu răni pe cineva drag. Totuşi, va trebui să găseşti o varianta pentru a nu lasă persoană respectivă să meargă mai departe cu o părere greşită, scrie Ziua de Cluj.

Rac

Dispui de o suma de bani şi vrei să-i bucuri pe cei dragi mai ales că în ultima vreme i-ai cam neglijat. Dacă vrei să fie o surpriză cu efect, consulta-te cu cineva din familie care ţi-ar putea sugera ce să faci.

Leu

S-a terminat vara, dar tu parcă eşti tot în vacanţă. Eşti plin de energie, dar nu vrei deloc să ţi-o consumi la birou. Îţi stă capul doar la distracţie şi vorbeşti cam mult cu prietenii la telefon. Cineva de la muncă îţi va reproşa asta.

Fecioara

Ai aflat că partenerul de viaţă vrea să îţi facă o surpriză şi acum îl baţi la cap să îţi spună despre ce este vorba. Rişti să strici tot dacă eşti prea insistent. Mai bine ai răbdare şi bucură-te de moment, când va fi.

Balanţă

Ai o problema şi simţi nevoia să vorbeşti cu cineva despre asta. Te deranjează faptul că cei pe care-i suni parcă nici nu te ascultă. Linişteşte-te, cei care-ţi sunt prieteni adevăraţi nu-ţi vor întoarce spatele.

Scorpion

În sfârşit primeşti un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp. Veştile sunt bune, aşa că ai un motiv pentru a sărbători. Sună-ţi partenerul şi fă-i o surpriză.

Săgetător

Admiri o persoană din anturaj care vrea să ia totul de la capăt. Te miră uşurinţă cu care a făcut-o şi consideri că este o lecţie bună pentru ţine: să nu te împotmoleşti din comoditate în ceva ce nu te face pe de-a-ntregul fericit!

Capricorn

Ţi-a priit weekendul, aşa că te-ai întors cu forţe proaspete la muncă şi te pui imediat pe treaba. Asta vor şi şefii de la ţine, aşa că nu te miră că astăzi vei primi mai mult de lucru.

Vărsător

Ai grijă astăzi ce faci, mai ales dacă ai de semnat nişte acte. Dacă nu ai timp, mai bine amână decât să rişti să se strecoare vreo greşeală. Dacă apare vreo eroare, ceea ce ai câştigă azi ai pierde înzecit mâine, încercând să corectezi.

Peşti

Afli o veste neplăcută. Cineva din anturaj trece printr-un moment dificil. Îţi mobilizezi prietenii şi îi săriţi în ajutor. După ce se termină totul cu bine, ai grijă şi de ţine puţin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *