/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Directorul gimnaziului internat acuzat de trafic de copii, rămâne în izolator. Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe

missing
02 octombrie 2017, ora 19:03

Igor Sandler este acuzat de trafic de copii. Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe de a-l plasa în izolator pentru 30 de zile. Săptămâna trecută, oamenii legii au ridicat două arme și mai multe cartușe din casa în care locuiește acesta. El a fost reținut într-o vilă de la Tohatin, care nu este indicată în declarația sa de avere din 2015.

Potrivit unor informații, vila ar aparține, cel mai probabil, unei rude, în vârstă de 67 de ani. Procurorii verifică inclusiv proveniența veniturilor șefului Gimnaziului, existând suspiciuni că acesta ar fi agonisit averi din activități criminale. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pana la 20 de ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram