Zidane: „Cristiano Ronaldo este foarte dezamăgit”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

 Formația lui Zidane s-a impus în duelul cu Espanyol la capătul unui meci în care portughezul Cristiano Ronaldo nu a înscris. Starul galacticilor rămâne fără gol marcat în cele 7 etape disputate până în prezent din La Liga și presa din Spania a scris că jucătorul de 32 de ani ar fi obosit.

Întrebat la conferința de presă despre acest subiect, Zidane a lămurit lucrurile. „Cristiano nu e obosit, a stat suficiente meciuri pe margine. Este însă foarte dezamăgit pentru că nu a reușit încă să marcheze niciun gol în campionat, dar așa e în fotbal” a declarat antrenorul francez, care părea destul de relaxat.

Ronaldo a început cu „frâna de mână trasă” și stagiunea precedentă, dar a atins vârful maxim de formă spre finalul stagiunii, iar Real a câștigat atât campionatul cât și Liga Campionilor.

Zidane a recunocut însă că echipa sa a arătat puțin obosită în partea a doua a întâlnirii cu gruparea catalană. „Vreau să mă gândesc în primul rând la faptul că am câștigat împotriva unei echipe foarte bune. Am început bine meciul, dar în repriza secundă am obosit puțin din cauză că am jucat deja multe meciuri. E normal. Mă îngrijorează însă faptul că foarte mulți jucători vor pleca la echipele naționale și nu vor avea timp de odihnă” a precizat Zidane.

Meciul cu Espanyol a adus victoria cu numărul 50 a lui Zidane pe banca Realului, în campionat. Francezul a strâns 65 de meciuri în La Liga, bifând 50 de victorii, 10 remize și doar 5 înfrângeri. Madrilenii au marcat 182 de goluri și au primit doar 63.

„Mereu încercăm să câștigăm. Cu tot cu succesul din Liga Campionilor avem 3 victorii la rând și vom încerca să continuăm această serie” a mai declarat francezul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...