Maia Sandu calmează scepticii: PAS nu va face sub nicio formă alianță pre-electorală sau postelectorală cu PD și PSRM

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acțiune şi Solidaritate, Maia Sandu, răspunde campaniei de dezinformare lansată de regimul „bicefal Plahotniuc-Dodon”, amintind că organul decizional suprem al PAS este Congresul, care a votat în unanimitate rezoluția, conform căreia partidul nu va face sub nicio formă alianță pre-electorală sau postelectorală cu PD și PSRM.

Sandu declară că deciziile forului suprem sunt obligatorii pentru toate organele de conducere ale PAS, de aceea orice speculaţie la acest subiect este lipsită de temei.

În context, Sandu face apel la calm şi reiterează disponibilitatea PAS să conlucreze cu forţele politice care împărtăşesc valorile acestei formațiuni politice, în vederea „preluării guvernării şi a relansării cursului pro-european al ţării compromis de actualul regim odios”.

În ultimele zile, în presa controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc, se vehiculează că după alegerile parlamentare din 2018, Partidul Democrat speră la o alianță cu Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Declarații în acest sens a făcut şi fostul lider al PD, Marian Lupu.

Liderii PPDA şi PAS au declarat în repetare rânduri că nu vor face alianță, sub nicio formă, cu PD şi PSRM.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...