Snoop Dogg investește două milioane de dolari într-un startup ce ține de managementul industriei canabisului

201608058bsnoop.dogg.0363c
Foto: Mashable

O firmă de investiţii care se axează exlusiv pe industria canabisului, care e controlată de Snoop Dogg, a decis să investească două milioane de dolari într-un startup tehnologic din Toronto.

Firma de venture capital „Casa Verde”, a investit în Trellis, o companie care se ocupă cu managementul inventarierii canabisului. Ea dezvoltă un software care ajută dispensarele legale şi afacerile legitime care se ocupă de creşterea plantei verzi, notează publicaţia Business Insider.

Casa Verde se ocupă cu investiţiile timpurii (seed rounds), de care numeroase startup-uri din industria emergentă a canabisului au nevoie atunci când se află la început de drum. Trellis lucrează cu firme din Canada şi din California, acolo unde drogul este, parţial, legalizat. În plus, ei plănuiesc să se extindă către zone care au reglementat din punct de vedere legal utilizarea canabisului.

Canabisul este un drog extrem de controversat, care reprezintă unul dintre principalele subiecte de disucţie politică, atunci când vorbim despre statele din Vestul Europei şi Statele Unite ale Americii. El este legal în câteva ţări, însă este privit în continuare cu ochi răi de către majoritatea lumii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente