11 seriale care îți vor colora serile posomorâte de toamnă

DatesForIndoors_LaurenJohnson
Foto: Heartbreakers

În serile ploioase de toamnă nu poate fi nimic mai bun decât să urmărești un serial grozav, iar undeva după geam să se audă cadența picăturilor de ploaie. Pentru cei care împărtășesc această opinie prezentăm o selecție de seriale, care vor aduce culoare și în cea mai cenușie zi.

# The Deuce

Photo Credit: HBO

New York, anii ’70 ai secolului trecut. Perioada de glorie a iubirii comerciale în prestigiosul Manhattan. Povestea este relatată prin prisma a doi gemeni, în rolurile principale sunt James Franco și Maggie Gyllenhaal.

Premiera: 25 august 2017

# Alias Grace

Photo Credit: cbc

Serialul reprezintă o ecranizare unei lucrări de Margaret Atwood. În serial se relatează despre o slujitoare pe nume Grace, care a fost acuzată că și-ar fi ucis stăpânul, aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață. Grace însăși susține că nu-și amintește nimic, iar la 10 ani după arestarea sa, Dr. Simon Jordan decide să o ajute să-și restaureze evenimentele din memorie.

Premiera: 25 septembrie 2017

# Gunpowder

Photo Credit: bbc

Mini-serialul este compus din trei episoade, în care se relatează despre celebra conspirație Gunpowder din secolul al XVII-lea, organizatorii căreia au planificat să explodeze clădirea parlamentului englez în timpul discursului regelui James I. Serialul se va bucura cu siguranță de o audiență vastă, care va consta nu numai din fanii istoriei, ci și din fanii „Game of Thrones”, deoarece în rolul principal va fi Kit Harington.

Premiera: noiembrie 2017

# A. P. Bio

Photo Credit: nbc

Jack Griffin este profesor de filozofie, care își pierde munca preferată într-o zi. El se angajează ca profesor de biologie la o școală unde primește o clasă plină de elevi talentați, cu ajutorul cărora Griffin dorește să-și întoarcă poziția pierdută. Serialul promite să fie interesant, deoarece autorii lui sunt cei care au realizat unele dintre cele mai populare seriale în televizunea americană.

Premiera: octombrie 2017

# Smilf

Photo Credit: sho

Când la 20 de ani mai ai și un copil nu este deloc simplu să-ți găsești un post de muncă. Serialul de comedie despre Bridgett Byrd, bazat pe povestea cântărețului și scenaristului Frankie Shaw, promite să fie drăguț și – într-un sens bun al cuvântului – ușor.

Premiera: 5 noiembrie 2017

# Young Sheldon

Photo Credit: cbs

Așteptatul spin-off despre Sheldon Cooper de 9 ani, care, în ciuda vârstei sale, aproape nu diferă de caracterul lui Jim Parsons, va fi ecranizat simultan cu al 11-lea sezon al „The Big Bang Theory”. Este curios faptul că mama lui Shelley va fi jucată de fiica actriței Zoe Perry – mama din serial al adultului Sheldon Cooper.

Premiera: 25 septembrie 2017

# Godless

Photo Credit: netflix

Serialele în stil western – sunt foarte rare, iar în care rolul principal este jucat de femei, nici nu există. Acțiunea din „Godless” se desfășoară în vestul sălbatic în 1884, când unul dintre cei mai periculoși criminali Frank Griffin în căutarea partenerelui său care a fugit cu prada furată se află în orașul La Belle, în care trăiesc doar femei

Premiera: 22 noiembrie 2017

# Strike

Photo Credit: bbc

„Strike” este un adevărat cadou pentru fanii lui Joanne Rowling, a cărei carte, scrisă sub pseudonimul lui Robert Galbrayd, a filmată în mai multe serii. În serial se relatează despre detectivul Corormor Stryke – un fost militar care a primit traume mentale și fizice urma în bătăliilor, iar acum activează într-o mică agenție de detectivi și dezvăluie cazuri fără speranță.

Premiera: 27 august 2017

# The good doctor

Photo Credit: abc

Sean Murphy este cel mai neobișnuit chirurg din lume. Are o abilitate fenomenală de a recunoaște și trata cele mai complexe boli, precum și deține o memoria fantastică. Cu toate acestea, el are încă o caracteristică: suferă de autism și este absolut incapabil să înțeleagă emoțiile oamenilor și să simtă empatie față de pacienți.

Premiera: 25 septembrie 2017

# Mindhunter

Photo Credit: netflix

David Fincher a analizat cartea agentului special FBI John Douglas, care relatează despre vânătoare de maniaci și întocmirea profilelor lor psihologice. Acțiunea seriealului are loc în 1979 și, de fapt, povestește despre nașterea profesiei de profiler – o persoană care descrie criminalii periculoși dați în căutare.

Premiera: 13 octombrie 2017

# Star Treck: Discovery

Photo Credit: cbs

Continuarea mult-așteptată a legendarului „Star Trek” relatează despre evenimentele care au avut loc cu 10 ani înainte de povestea din serialul originală. Principalul personaj al lui Discovery, care povestește despre aventurile și relațiile galactice ale echipajului navei spațiale eponime, este Number One, sora lui Spock.

Preimiera: 24 septembrie 2017

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente