Incendiu puternic la un azil de bătrâni din București. O persoană a murit, iar 19 internate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O persoană a murit, iar alte 19 au fost transportate la spital după ce un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la un azil de bătrâni din sectorul 3 din București. Intervenția este dificilă, pompierii confruntându-se cu temperatura foarte mare degajată, degajări foarte mari de fum, flăcări violente. Pompierii recomandă cetățenilor din zonă să păstreze ușile și ferestrele închise pentru a evita expunerea la fum.

În momentul izbucnirii incendiului în interiorul căminului de bătrâni se aflau 20 persoane vârstnice, 19 dintre ele transportate la spitale, o persoană fiind găsită decedată.

În acest moment se acționează pentru stingerea incendiului la mansarda unei clădiri învecinate căminului de bătrâni. Totodată, pompierii acționează și pentru stingerea incendiului de la service-ul situat în spatele căminului de bătrâni, unde ard cauciucuri depozitate în containere.

Opt mașini intervin pentru a stinge incendiul izbucnit la imobilul cu cu patru etaje, iar focul s-a extins la două clădiri învecinate. A fost activat planul roșu de intervenție, la fața locului fiind mobilizate ambulanțe SMURD, autospeciala transport victime multiple, autospeciale de stingere, echipaje de descarcerare, autoscări, detașamentul special de salvatori.

Incendiul se manifestă generalizat, la întreaga clădire, care are aproximativ 200 de metri pătrați.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...