(VIDEO) Lucruri incredibile surprinse în cabina piloților: Țineau o bere lângă panoul de comandă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pasagerul unei aeronave a avut neplăcuta surpriză să zărească o cutie de bere în carlinga piloților, chiar lângă panoul de comandă, la scurt timp după aterizarea pe aeroport.

Pasagerul, pe nume Steve Lewis, în vârstă de 59 de ani, se afla într-un zbor al companiei Jet2, cu destinația Alicante – Birmingham, scrie The Independent.

Steve Lewis susține că a făcut fotografia la scurt tip după aterizare, atunci când ușa carlingii s-a deschis.

,,Am fost atât de șocat. Nu am putut înțelege de ce au avut alcool în carlingă”, a declarat bărbatul.

,,Berea a fost lăsată acolo pentru mult timp, nu e ca și cum stewarzii au lăsat-o acolo pentru că aveau mâinile prea ocupate, după care au mers să o ridice. Avea chiar și un șervețel sub doza de bere. Acesta este modul în care se servesc băuturi pasagerilor în avion, așa că sunt un pic sceptic. Mă interesează să aflu dacă alcoolul e permis în cabina piloților, indiferent dacă era deschis sau nu”, a declarat ulterior bărbatul.

La scurt timp după ce fotografia a devenit virală, un reprezentant al companiei aeriene a declarat că incidentul a fost investigat și că a fost vorba de o cutie nedeschisă care a fost înmânată unui membru al echipajului de către un client, atunci când părăsise aeronava.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...