Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor va exploda în multiple culori

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor va fi colorată de lumini multicolore, devenind „Aleea Colorată”. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Parcul meu, iniţiat de către o companie turcă, care activează pe piaţa din Moldova şi care are drept scop renovarea şi restaurarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei. Aleea va fi lansată printr-un eveniment cu muzică interpretată de talentaţii tineri de la Megapolis Band, dansuri, show cu baloane de săpun, vată dulce gratuită pentru copii, concursuri, cadouri pentru mici şi mari.

Evenimentul va avea loc în seara de sâmbătă, 30 septembrie, la ora 17:30 şi va continua şi pe data de 1 octombrie, de la ora 14:00 până la ora 18:00, cu activităţi distractive şi educative pentru copii. În parc va fi creată o Lume Colorată a Copiilor cu mimi, clovni, baloane, face-painting, teatru de păpuşi.
Seara de duminică, de la ora 18:00, va culmina cu Seri Nostalgice unde sunt aşteptaţi toţi, de la mic la mare, pentru a socializa şi dansa asistaţi de dansatori profesionişti.

Evenimentul de lansare a „Aleii Colorate” este o primă etapă din cadrul proiectului Parcul Meu, iniţiat de compania Ongan Tekstil, care activează în Moldova din 2011. Printre iniţiativele anunţate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcţia unui perete de susţinere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiţilor.

În primăvara acestui an compania a organizat prima acţiune de salubrizare a parcului Valea Trandafirilor, acţionând ca şi iniţiatorul curăţării parcului de consecinţele ninsorilor din aprilie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...