Preşedintele CCA, pe lista rușinii PAS: „Consiliul luptă împotriva presei libere și independente și sprijină pe față posturile controlate de Plahotniuc”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Acţiune şi Solidaritate extinde lista rușinii, în care vor intra toți cei care, în loc să fie în serviciul cetățenilor, slujesc regimul, încălcând legea și onoarea, instituind teroarea în societate.

Conform reprezentanților formațiunii politice, acești oameni trebuie să înțeleagă că vor răspunde de rând cu stăpânii lor pentru abuzurile comise.

Astfel, pe lista ruşinii este inclus, după Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție și Nicolae Corcea, judecător la Judecătoria Centru, președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA).

Citeşte şi: Gheorghe Cavcaliuc și Nicolae Corcea, pe lista rușinii PAS: „Trebuie să înțeleagă că vor răspunde de rând cu stăpânii lor pentru abuzurile comise”

„Membrii CCA, cu o singură excepție, în loc să respecte legea și interesul public, legimitează minciunile! Șeful acestei instituții mai bine ar studia Codul audiovizualului, în loc să facă evaluări „fenomenologice” ale intențiilor bune sau rele ale jurnaliștilor. CCA luptă deschis împotriva presei libere și independente și sprijină pe față posturile controlate de Plahotniuc. Rușine”, anunţă PAS.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...