Air Canada va opera zboruri directe din București către Montreal și Toronto. Vor fi 4 curse săptămânale

4-Montreal-Olympic-Stadium

Compania aeriană Air Canada va opera, din luna iunie 2018, zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București către Montreal și Toronto, a anunțat, vineri, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuțiilor cu șefii CNAB, care au convins reprezentanții Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport al României.

Astfel, Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele București — Toronto și București — Montreal, patru curse săptămânale dus-întors.

”Le urăm ‘Bun venit’ partenerilor noștri de la Air Canada și ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă București drept cea mai nouă destinație. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureștiului pe lista destinațiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum și o confirmare a faptului că Aeroportul Internațional Henri Coandă București devine un centru relevant de interes pe harta aviației internaționale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor și companiilor aeriene și am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit”, a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu, citat în comunicatul CNAB remis AGERPRES.

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București operează 47 de companii aeriene către 103 de destinații.

Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt: Montreal — București: 7 iunie, București — Montreal: 8 iunie, Toronto — București: 9 iunie, București — Toronto: 10 iunie.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionau aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu.

Începând cu data de 1 mai 2017, românii care dețin o viză validă pentru SUA sau au primit o viză pentru Canada în ultimii 10 ani pot călători fără vize, iar, de la 1 decembrie 2017, toți cetățenii români vor putea merge în Canada fără viză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente