Artistul a interpretat piesa în premieră la nunta lor, care a avut loc pe 16 iunie curent.

Atât melodia, cât şi repetiţiile cu orchestra au fost făcute în mare secret, iar tot procesul de pregătire a durat aproximativ două luni. 

Piesa are un mesaj puternic, care descrie emoţiile şi trăirile tuturor celor care iubesc, iar momentul a fost atât de emoţionant, încât puţini şi-au putut reţine lacrimile.

„Este o piesă de suflet, în care eu am spus tot ce simt. Cred că viaţa este totuşi prea scurtă ca să reuseşti să împarţi iubire celor dragi. Trebuie să preţuim fiecare moment prezent trăit împreună, doar aşa dragostea noastră poate exista veşnic”, spune Pasha despre piesă.

Artistul este vorbitor de limba rusă, dar de dragul miresei a învăţat limba română şi a compus şi muzica, şi versurile piesei.

Melodia „Îmi pare rău” va avea în curând şi o versiune oficială, pentru radio.

Pasha Parfeni are o voce de excepţie şi este foarte apreciat în calitate de compozitor şi de interpret. Artistul a reprezentat cu succes Moldova de două ori la concursul Eurovision. În 2012 cu piesa „Lăutar” şi în 2013 cu melodia „O Mie”, compusă pentru Aliona Moon.

Spre bucuria fanilor, Pasha Parfeni a lansat în ultima vreme mai multe melodii şi promite să continue în acest ritm şi în lunile următoare.