(VIDEO) Oamenii lui Putin: Ce avere fabuloasă are prezentatorul TV preferat de preşedintele rus

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalny, a realizat, în cel mai recent film în care încearcă să dezvăluie caracatiţa de la Kremlin, un amplu material care îl vizează pe cel mai cunoscut prezentator propagandist al Rusiei, Vladimir Solovyov, considerat unul dintre „soldaţii din prima linie ai lui Putin”.

Solovyov este considerat unul dintre cei doi prezentatori TV ruşi care apără cauzele lui Vladimir Putin, atacându-i pe opozanţii acestuia, atât pe cei din Rusia, cât şi pe cei internaţionali.

Un studiu comandat de administraţia Putin îl descria pe Solovyov ca pe un prezentator TV „predispus să folosească tuşe dramatice împrumutate de la teatrul de stradă”, scrie The Moscow Times.

Navalny a prezentat, joi, averea prezentatorului, printre care s-ar număra şi o vila magnifică pe malul Lacului Como din Italia, vilă despre care prezentatorul refuză să vorbească, dar şi trei apartamente de lux cumpărate în centrul Moscovei, cumpărate sub preţul pieţei, dar şi un teren într-o suburbie a Moscovei, teren care valorează 68 de milioane de dolari, pe care şi-a construit o vilă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...