(FOTO) Kun Aguero, rănit într-un accident de maşină. Centura de siguranţă i-a salvat viaţa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internaţionalul argentinian Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, a fost rănit într-un accident rutier produs la Amsterdam, informează presa argentiniană. Conform ziarului „Ole”, Aguero s-a deplasat în Olanda pentru a asista un concertul solistului columbian Maluma. Jucătorul călătorea spre aeroport, după concert, la bordul unui taxi, în momentul în care şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta s-a izbit de un stâlp de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, fotbalistul a suferit o fractură costală, iar „Ole” precizează că centura de siguranţă pe care o purta i-a salvat viaţa. Imediat după accident, Aguero a fost transportat la un spital din Amsterdam.

Manchester City nu a comentat deocamdată această informaţie, însă fostul club al lui Augero, Independente Buenos Aires a postat un mesaj de susţinere pe Twitter, în care îi urează jucătorului însănătoşire grabnică.

Atacantul argentinian ar urma să fie indisponibil aproximativ două luni, în urma accidentului de la Amsterdam, şi va rata astfel ultimele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2018, decisive pentru calificarea naţionalei ţării sale la turneul final din Rusia, comentează publicaţia citată.

Sâmbătă, Manchester City, liderul din Premier League, urmează să joace în deplasare cu Chelsea Londra, campioana en titre a Angliei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...