(FOTO și VIDEO) Noul capriciu al lui Cristiano Ronaldo costă 2,5 milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Starul portughez de la Real Madrid și-a prezentat noua lui bijuterie pe patru roți, un Bugatti Chiron, evaluat la aproape 2,5 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo are deja în garajul său noul bolid. Jucătorul de la Real Madrid l-a prezentat prin intermediul rețelelor de socializare acolo unde a postat o fotografie și un videoclip. Noua sa achiziție, un Bugatti Chiron evaluat la aproape 2,5 milioane de euro, fabricat în doar 500 de unități, poate atinge o viteză maximă de 420 de kilometri pe oră, datorită motorului W16 și celor 1.500 de cai putere

Recent, după ce a reușit un hat-trick-ul marcat la echipa națională a Portugaliei, Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Real Madrid cu o achiziție costisitoare: o mașină de peste 300.000 de euro. „A venit”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram, alături de fotografia în care apare sprijinit de noul său automobil, un Ferrari F12 Berlinetta cu două locuri și cu motor de 740 de cai putere. Atunci când a fost lansat, modelul constructorului italian a fost desemnat „Super Car-ul anului 2012” în ancheta revistei Top Gear.

Pasiunea lui Cristiano Ronaldo pentru mașini este binecunoscută. Până recent, cel mai scump model din garajul său era un Bugatti Veyron care costă 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde. Bolidul poate atinge o viteză maximă de 400 km/h.

De altfel, Ronaldo, unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile de mare viteză. În garajul atacantului își mai fac loc mașini percum Bugatti Veyron, McLaren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTB Fiorano (310.000 de dolari), Rolls-Royce Phantom, Ferrari F430 (300.000 de dolari), Ferrari 599 GTO (385.000 de dolari), Ferrari F12 Berlinetta și un Mercedes-Benz GLE Coupe AMG S. Cea mai ieftină mașină din colecția de lux portughezului este un Audi Q7 în valoare de 50.000 de dolari, oferit cadou de sponsorul echipei Real Madrid.

Ronaldo a avut parte și de necazuri din cauza pasiunii sale pentru automobilele puternice. Chiar la începutul acestui an, în luna ianuarie, a fost luat cu ambulanța după ce și-a distrus mașina Lamborghini Aventador, în valoare de 300.000 de euro, într-un accident. Din fericire, a scăpat rapid de durerile la încheietura mâinii. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...