Partidul Nostru a rămas fără trei consilieri la Dondușeni

Trei consilieri ai Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, au părăsit partidul. Este vorba despre Ruslan Zaplitnîi, Marcel Vrabii și Valeri Cebotari. Anunțul a fost făcută pe Facebook de către Zaplitnîi.

„Pentru a exclude speculațiile din partea Partidului Nostru, vreau să ofer informație veridică privind ieșirea mea din fracțiunea PN din consiliul raional Dondușeni. Pentru ieșire au fost mai multe premise. În primul rând, lipsa de onestitate din partea conducerii ”Partidului Nostru” în ceea ce ține de excluderea mea din rândurile partidului. Să ia decizia și să o ascundă timp de cinci luni, urmărind propriile interese, este cel puțin neonest. În al doilea rând, folosirea unor pârghii ca amenințările și șantajul față de membrii partidului este inacceptabilă. Acestea sunt metodele bandiților din anii 1990.

În al treilea rând, implicarea membrilor partidului în anume scheme ilegale, fără a-i atenționa despre consecințe, este josnic.Alături de mine, au părăsit fracțiunea consilierul Marcel Vrabii (directorul Apă-Canal Dondușeni) și consilierul Valerii Cebotari. Acum nu depindem de deciziile de partid și vom putea munci în liniște în beneficiul raionului și orașului. Rezultatele nu se vor lăsa așteptate”, a scris Ruslan Zaplitnîi.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.