Neymar comentează cearta sa cu Cavani: Presa „inventează lucruri care nu există”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Brazilianul Neymar, autorul unui gol și al unei pase decisive în victoria obținută de Paris Saint-Germain în fața formației germane Bayern Munchen (3-0), miercuri seara în Liga Campionilor la fotbal, a negat că ar avea vreun conflict cu uruguayanul Edinson Cavani, colegul său din atacul vicecampioanei Franței, și a acuzat presa că „inventează lucruri care nu există”, scrie sports.fr.

Conform ziarelor din Hexagon, Cavani și Neymar au fost la un pas să se ia la bătaie în vestiar, după meciul câștigat cu 2-0 de PSG în fața formației Olympique Lyon, în campionatul Franței. Cei doi au avut o discuție în contradictoriu în cursul jocului de la Lyon, în momentul în care Cavani a executat (și a ratat) o lovitură de la 11 m, pe care brazilianul dorea să o execute el însuși.

După meci, uruguayanul i-ar fi reproșat lui Neymar atitudinea pe care a avut-o pe teren. Starul brazilian s-a enervat și doar intervenția compatriotului său Thiago Silva, căpitanul lui PSG, a făcut să nu se ajungă la o confruntare fizică între cei doi jucători parizieni, după cum a dezvăluit presa franceză.

„Presa inventează povești. Vorbesc prea mult despre lucruri pe care nu le cunosc. Au încercat să pătrundă în intimitatea noastră, în vestiarul nostru și inventează lucruri care nici măcar nu există”, a declarat atacantul lui PSG pentru ziariștii din țara sa, care l-au chestionat după partida cu Bayern.

„Avem o echipă mare, de un nivel foarte înalt și putem visa la câștigarea Ligii Campionilor. Ne numărăm printre cele mai bune echipe”, a mai spus Neymar, referindu-se la șansele ca PSG să câștige cel mai râvnit trofeu din fotbalul european în acest sezon.

De menționat că Edinson Cavani l-a îmbrățișat și felicitat pe Neymar după golul marcat de brazilian în fața lui Bayern, din pasa lui Kylian Mbappe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...