La discuţia conducerii „Moldova 1” cu opoziţia privind alocarea timpului de emisie au fost invitate toate partidele din ţară, chiar şi PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Postul public de televiziune „Moldova 1” a invitat reprezentanţii formaţiunilor politice la o dezbatere privind acordarea timpului de emisie opoziţiei. La discuţie însă au fost invitaţi reprezentanţi din toate partidele politice, chiar şi al partidului de guvernare. Deşi cu întârziere de cinci minute, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gămurari, nu a ezitat să se prezinte la discuţii.

Despre aceasta a menţionat vicepreşedintele „Partidului Nostru” Ilian Caşu pe pagina sa de Facebook, unde a pus şi câteva poze. Două dintre acestea reprezintă lista cu reprezentanţii partidelor politice invitate la discuţii, unde participanţii semnau în dreptul formaţiunii pe care le reprezintă. Nu se cunoaşte conform cărui criteriu a fost stabilită ordinea formaţiunilor invitate la discuţii însă, întâmplător sau nu, Partidul Democrat din Moldova a fost inclus primul în listă, fiind urmat de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, Partidul Liberal, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Partidul Popular European din Moldova etc.

„Partidul Nostru”, Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Acţiune şi Solidaritate, cele care au solicitat în cadrul protestelor timp de antenă postului public de televiziune au fost incluse abia pe poziţiile 10, 18 şi 22.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...