O companie din Rusia cere interzicerea filmului „It”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Burger King Rusia a trimis o plângere la serviciul rus anti-monopol, cerând interzicerea filmului „It” în această ţară, deoarece clovnul Pennywise seamănă prea bine cu Ronald McDonald, informează News.ro.

Reprezentanţii lanţului de restaurante sunt de părere că asemănarea dintre Pennywise şi Ronald McDonald funcţionează drept reclamă pentru principalul concurent, McDonald’s.

Nu ne putem pronunţa cu privire la conţinutul filmului, pentru că scenaristul şi regizorul au propria lor înţelegere creativă a personajelor”, a spus un purtător de cuvânt al serviciului rus anti-monopol (Federal Anti-Monopoly Service – FAS), potrivit The Hollywood Reporter.

Aceasta a adăugat că rămâne să se stabilească dacă filmul conţine sau nu plasare de produse.

Până în prezent, „It” a înregistrat încasări de 14 milioane de dolari numai în Rusia, iar marţi filmul rula încă în peste 100 de cinematografe din întreaga ţară. 

Continuarea filmului horror „It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, va fi lansată pe 6 septembrie 2019, potrivit anunţului făcut recent de New Line şi Warner Bros.

În plus, la începutul acestei luni a fost anunţat că Gary Dauberman lucrează deja la scenariul pentru acest lungmetraj.

Andrés Muschietti, cineastul care a regizat ”It”, este aşteptat să revină la cârma proiectului, la fel şi producătorii Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith şi David Katzenberg.

Romanul lansat de Stephen King în 1986 are în centru un grup de prieteni, care trăiesc într-o comunitate fictivă din Maine şi se luptă cu demonul oraşului, în copilărie, apoi ca adulţi. Filmul care a fost lansat pe 8 septembrie se concentrează pe copii, iar continuarea va avea în centru protagoniştii adulţi.

De la debutul pe marile ecrane, „It” a generat încasări de 266,1 milioane de dolari, în Statele Unite, şi 478,1 milioane de dolari, la nivel global.

Cu un buget de aproximativ 35 de milioane de dolari, „It” îi are în distribuţie pe Bill Skarsgard (clovnul Pennywise), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton, Jaeden Lieberher şi Jackson Robert Scott.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...