Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.09.2017

Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Igor Dodon din ultima perioadă

Declarația a fost făcută astăzi după întrevederea trilaterală a președintelui Parlamentului Republicii Moldova, președintelui Camerei Deputaților și Președintelui Senatului.
 
”Un președinte care se confruntă cu lipsa competențelor, compensează cu declarații tăioase. Reformele și integrarea europeană rămân prioritatea noastră, iar România - partenerul numărul unu al Republicii Moldova și avocatul nostru în procesul de integrare europeană”, a spus Andrian Candu.
 
La întrevederea cu Nicolae-Liviu DRAGNEA și Călin Popescu Tăriceanu, Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a implementa în continuare prevederile Acordului de Asociere și de a continua parcursul european prin promovarea reformelor în beneficiul oamenilor.
 
Oficialii români au comunicat deschiderea României pentru susținerea Republicii Moldova în efortul de apropiere de standardele europene, în particular în domeniul socio-cultural, de securitate energetică, infrastructură și cel agricol.
 
Părțile au decis să intensifice cooperarea pe dimensiunea parlamentară, inclusiv prin intenția anunțată de a organiza o ședință comună a celor două Parlamente.
 
Președintele Parlamentului efectuează o vizită de lucru în România, unde astăzi a participat la summitul Aspen Energy, este organizat anual de către Institutul Aspen România, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus