Victorie pentru Zimbru U19 în turneul Youth League. Campioana Moldovei la juniori a învins echipa din Albania cu scorul 3 -1

22054581_1147005652100390_2078602224_n

Zimbru U19 a câștigat primul meci din primul tur preliminar al turneului Youth League. Campioana Moldovei la juniori a învins pe teren propriu echipa FC Vllaznia din Albania cu scorul final de 3-1.

În primele minute ale partidei echipele au pus în pericol poarta adversarului. Zimbru U19 a fost echipa care prima a marcat. Victor Stână a fost cel care a deschis scorul în minutul 23 al partidei cu un șut puternic în colțul stâng al portarului din Albania. FC Vllaznia a încercat să revină, dar transversala a salvat echipa din Chișinău de golul egalizator. În minutul 77 al partidei Ion Donțu a dublat avantajul echipei Zimbru, după un șut puternic din careu. Nikita Iurașco a marcat cel de al treilea gol în minutul 80 al partidei după o deviere a portarului echipei FC Vllaznia.

La finalul meciului Echipa din Albania a mers în atac pentru ca să marcheze golul în deplasare, iar în minutul 85  după un penalti reușit de Belajdi Pusi, înscriu un gol, acesta a fost și ultimul gol al partidei.

Meciul retur va fi jucat pe 18 octombrie pe terenul echipei FC Vlaznia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente