23:49:10 16.04.2024
Stiri

Șeful statului vorbește din nou despre o REVOLUȚIE și spune că nu prea a fost interesat de funcția de președinte

Politică 27.09.2017 12:20 Vizualizări5322 Autor: Ziarul National
Șeful statului vorbește din nou despre o REVOLUȚIE și spune că nu prea a fost interesat de funcția de președinte


Președintele Igor Dodon consideră că Partidul Democrat (PD), în frunte cu Vlad Plahotniuc, îi dă semnale tot mai clare, prin intermediul liberalilor și popular- europenilor, că vor iniția procedura de demitere, dar avertizează că totul se va termina cu o revoluție, iar cetățenii R. Moldova vor fi de partea sa.

„Liberalii acționează sub două aspecte. Primul: încearcă să iasă din anonimatul politic, unde au dispărut din cauza greșelilor pe care le-au făcut. Ei încearcă să se poziționeze împotriva președintelui în speranța că vor obține din nou preferințele alegătorilor. Eu acest lucru îl înțeleg, de aceea nici nu reacționez. Dar ei au și a doua misiune, și ei, și mai este acolo un „cățeluș”, Leancă, care încearcă același lucru. Ei sunt un fel de mesageri ai PD-ului și ai lui Plahotniuc”, a declarat Dodon într-un interviu pentru Europa Liberă.

Potrivit șefului statului, reprezentanții celor două partide parlamentare sunt cei care „dau semnale”.

„Ei încearcă să-mi dea de înțeles, probabil, PD-ul le dă indicații, că noi am putea să facem impeachment. Păi, haideți, faceți! Nu ei m-au ales în funcția de președinte; poporul m-a ales. Dacă ei vor să facă acest lucru, vor să meargă la referendum, haideți la referendum. Dacă vreți s-o faceți pe sub covor, cum ați făcut până acum o mulțime de lucruri, faceți; asumați-vă consecințele și faceți, dar o să vedem cu ce o să se termine toate acestea. Eu cred că o să se termine cu revoluție. Și vă spun destul de deschis. Nu de aceea că eu voi cere, că nu m-am născut în funcția de președinte, nici nu consideram că o să merg la funcția de președinte. Pentru mine e mai aproape Executivul, dar poporul a decis așa, păi, haideți să mergem înainte. Vor fi următoarele alegeri, vreți să distrugeți președintele, mergeți la referendum și aflați opinia poporului”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md