Eşti pasionat de inginerie şi de robotică? Participă la atelier și învață să faci un robot în 60 de minute

tackwillmd
Foto: teckwill.md

Eşti pasionat de inginerie şi de tot ce ceea ce ţine de robotică? Atunci eşti aşteptat la unul dintre cele mai inovatoare evenimente legate de acest domeniu.

În cadrul atelierului ,,Un Robot pe Placul tău în 60 minute împreună cu MicroLabvei putea să înveţi să lucrezi într-o echipă, să înțelegi cum poţi să faci și să testezi un potențial robot.

La fel, venind la acest atelier te vei familariza cu conceptul de Design Thinking și vei avea ocazia să propui un prototip al unui robot care ar putea să fie ulterior dezvoltat.

Design Thinking este un concept nou și mai puțin cunoscut în societatea noastră. Acesta este un proces inovator care pune accent pe observare, colaborare, învățare rapidă și vizualizarea ideilor. Procesul de Design Thinking începe cu o abordare divergentă, adică încercarea deliberată de a genera cât mai multe idei și soluții la o problemă curentă, și se închide convergent, prin rafinarea ideilor și selectarea celei mai bune solutii.

Pe lângă faptul că în cadrul evenimentului o sa afli lucruri noi despre acest concept vei face şi un mic design al unui robot pe placul tău, o să afli cum poți să te implici în activitatea clubului MicroLab și cum poți defapt, timp de un semestru sau chiar mai puțin, să dezvolți un roboțel de la A la Z (începând cu proiectarea/schițarea acestuia și finisând cu programarea și asamblarea robotului).

Dacă ești familarizat cu sistemele embedded și programarea sau dacă pur și simplu te simți atras de aceste domenii, vrei să te dezvolți și să te implici într-o organizație precum MicroLab, vino pe 28 Septembrie, la ora 15.00, la Tekwil (str.  Studentilor St 9/11 la eveniment.

Tot ce trebuie să faci e să completezi acest formular de aplicare.

Evenimentul este organizat cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Autoare: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente