O familie cu doi copii, cât pe ce să fie lovită pe o trecere de pietoni din capitală. Reacţia inspectorilor de patrulare

O familie cu doi copii era cât pe ce să fie lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din capitală. Cei patru membri ai familiei doar în ultima secundă au reuşit să se ferească din faţa unui automobil de culoare neagră care se deplasa cu viteză.

Cazul, care a avut loc pe 25 septembrie, la ora 17.50, în faţa centrului comercial Jumbo, a fost sesizat pe pagina StopHam Moldova.

În postare se menţionează că este vorba despre o maşină Lada cu numere de înmatriculare ruseşti. Din imaginile video se poate observa că familia se deplasa liniştit pe trecerea de pietoni, iar când a apărut maşina, părinţii şi copii au accelerat, reuşind să scape nevătămaţi. Maşina şi-a continuat calea fără a opri.

Inspectoratul Naţional de Patrulare a anunţat că s-a autosesizat în urma acestor imagini video, unde se vede clar că cei doi părinţi cu doi copii erau cât pe ce să fie loviţi de maşină pe o trecere de pietoni din capitală.

INP menţionează că au fost orientate echipajele de patrulare întru depistarea automobilului şi a şoferului. Imediat ce va fi depistat şoferul, acesta va fi sancţionat conform legislaţiei.