„Vai de mine! Opoziţiei i se propune acces la secretele de stat. În 2015, datorită protestelor am aflat primul secret de stat - suntem furaţi de zeci de miliarde de guvernarea din care a făcut parte şi Candu. Plus, în ţărişoara noastră mică au fost spălate peste 30 de miliarde de dolari ai mafiei ruseşti. Sunt nişte cifre record raportate la numărul de populaţie, pe care, Plahotniuc, probabil, vq încerca să le introducă în cartea lui Guinness”, a declarat Alexexandru Slusari.

„În 2016, noi am aflat alt secret de stat. O bună parte din banii furaţi de la noi îi vom întoarce tot, doar că o sumă dublă. Decizia a fost luată de naşul lui Candu, care în perioada furtului controla Procuratura, CNA, Banca Naţională, Ministerul Economiei şi sistemul judecătoresc şi, conform denunţului lui Shor, cunoaştem foarte bine ce se întâmplă în sistemul bancar. Dar poporul Moldovei a primit ordinul să uită de aşa „mărunţişuri" . Istoria ţării s-a început din ianuarie 2016. Se anunţă epoca unui geniu al Codrilor, marelui Vojdi Pulinici (Plahotniuc - Ulinici)”, a adăugat Alexandru Slusari.

În această ordine de idei, vicepreşedintele Platformei Demnitate spune că pentru a afla cel mai important secret, unde sunt banii sustraşi din cele trei bănci şi care este suma exactă, trebuie să fie schimbată guvernarea şi cei care stau în spatele cortinei. 

„Acum a rămas să aflăm principalul secret de stat. Care este suma exactă furată din sistemul bancar (doar din Banca Socială au fost sustrase peste 15 mlrd. de lei) şi unde sunt banii furaţi. Dar pentru aflarea acestei taine e nevoie să alungăm de la guvernare pe stăpânul lui Candu cu toată gaşca lui, precum şi pe „fratele lui mai mic” Dodon”, a conchis Alexandru Slusari.