„Fanii” lui Ţuţu, tot mai des văzuţi prin oraş! A rămas doar să-i fie „desenată” circumscripţia în care să fie înaintat la un nou mandat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Fanii” deputatului democrat Constantin Ţuţu îşi înfrumuseţează tot mai des maşinile cu apţibilduri cu imaginea fostului sportiv. Acest lucru a fost observat de vicepreşedintele liberal-democrat Alexandru Bujorean, potrivit căruia, reieşind din numărul mare de unităţi de transport cu imaginea lui Ţuţu pe care le-a văzut se poate constata un singur lucru.

„A mai rămas ca șeful să îi „deseneze” circumscripția pentru care a fost „născut”, să-i pună „fanii” la evidență în acel sector și minune… a doua zi după alegeri, avem o nouă-veche slugă a regimului cu mandat proaspăt de deputat”, a scris Bujorean pe pagina sa de Facebook, unde a pus şi o poză în care se vede o maşină cu un asemenea apţibild.

„Încă vre-o 50 de astfel de situații și o să trăim noi bine fraților, când o să se plictisească golanii să se joace de-a țara”, a mai scris liberal-democratul referindu-se la următorii deputaţi aleşi pe circumscripţii uninominale.

Nu în ultimul rând, Alexandru Bujorean a îndemant cetăţenii ca la alegeri să aibă „mintea trează și ochii larg deschiși”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...