/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Trump, în război cu sportivii de top din SUA. A cerut demisia celor care nu fredonează imnul

missing
26 septembrie 2017, ora 15:13

Trump a cerut, într-o postare pe Twitter, demisia sportivilor „care câștigă milioane de dolari, dar nu-și respectă țara”. S-a întâmplat după ce mai mulți sportivi au declinat invitația lui Trump la Casa Alba pentru a fi premiați pentru succesele lor. Deranjat de faptul că a fost sfidat, președintele și-a anulat invitația adresată sportivilor și a pornit un adevarat „război” împotriva lor.

Unul din campionii NBA, Lebron James, a declarat că „vizita la Casa Albă ar fi fost o onoare, dacă acolo nu s-ar fi aciuat o anumită persoană”, lăsând să se înțeleagă că se referă la Donald Trump.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram