Pedro Pascal spune că filmările pentru Narcos nu pot continua, cât timp oamenii sunt în pericol de moarte

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Pedro Pascal, care joacă rolul agentului din Direcția Antidrog Javier Peña, în serialul Narcos, produs de Netflix, spune că filmările la show nu mai pot continua, cât timp oamenii nu sunt în siguranță.

Pedro Pascal le-a transmis producătorilor serialului că trebuie să găsească o cale prin care toți cei care participă la filmări să fie protejați. Declarațiile actorului vin după ce managerul de locuri de filmare Carlos Muñoz Portal a fost împuşcat mortal în timp ce făcea prospecţii în Mexic pentru cel de-al patrulea sezon al producţiei.

Într-un interviu acordat TMZ, Pedro Pascal a spus că asasinarea lui Carlos Muñoz Portal este o tragedie și a declarat că se gândește serios dacă serialul mai poate fi continuat: „Nu au cum să îl mai continuie dacă nu suntem în siguranță. Vorbim de vieți omenești. Dacă vor să îl continuie, vor trebui să găsească o cale pentru a proteja oamenii”.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, preluat de News.ro, fratele lui Pablo Escobar, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, în vârstă de 71 de ani, a spus categoric că Netflix nu ar trebui să readucă serialul în Columbia fără permisiunea lui.

”Nu vreau ca Netflix sau altă companie de producţie să filmeze în Medellin sau în Columbia pelicule care au legătură cu mine sau cu fratele meu Pablo fără să aibă autorizarea de la Escobar Inc. Este foarte periculos. Mai ales fără binecuvântarea noastră. Aceasta este ţara mea”, a spus fratele lui Pablo Escobar.

Întrebat ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia Netflix pentru echipa care lucrează la serialul ”Narcos”, Escobar a răspuns: ”Este necesară eliminarea tuturor ameninţărilor. Când mă plimbam prin jungă într-o zi aveam o geantă cu două milioane de dolari în bancnote de 100 de dolari. Armata ne căuta pe mine şi pe Pablo în acel moment. Brusc, am auzit focuri de armă. Amândoi, alături de câteva persoane angajate pentru securitate, am început să alergăm spre un canal de apă mic. Am scăpat înotând. Totul s-a întâmplat fără să folosim arme. Dacă eşti suficient de inteligent, nu ai nevoie de arme. Dacă nu, este absolut necesar. În acest caz, Netflix ar trebui să angajeze ucigaşi profesionişti care să le asigure siguranţa oamenilor lor”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...