14:14:17 28.03.2024
Stiri

Maiei Sandu și lui Andrei Năstase li se reproșează că nu vin cu nimic NOU: „Opoziția nu are niciun proiect în afară de batistă pe țambal”

Politică 26.09.2017 10:00 Vizualizări1057 Autor: Ziarul National
Maiei Sandu și lui Andrei Năstase li se reproșează că nu vin cu nimic NOU: „Opoziția nu are niciun proiect în afară de batistă pe țambal” captură privesc.eu


Liderilor opoziției, Maia Sandu și Andrei Năstase, li se reproșează faptul că, în afară de a chema lumea la proteste și de a organiza mitinguri, nu știu nimic altceva să facă. Opinii în acest sens au fost exprimate de analistul politic Petru Bogatu și scriitorul Andrei Strâmbeanu, în cadrul unei emisiuni de la Publika TV.

„Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova”, este de părere Petru Bogatu.

Și Andrei Strâmbeanu spune că și-ar dori ca liderii opoziției să vină cu propuneri concrete, cu proiecte care i-ar face atractivi în ochii electoratului.

„Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor. Și Maia Sandu, și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret. Am avut dragoste la început pentru Maia Sandu și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu”, a adăugat Strâmbeanu.

Cei vizați nu au venit, deocamdată, cu o reacție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md