Un bărbat din Teleneşti a fost acoperit cu un morman de nisip, iar o femeie din Drochia a căzut într-o fântână. Ambii au fost salvaţi

Salvatorii au intervenit luni în recuperarea a două persoane, care au avut de suferit în urma unor accidente. Astfel, aceştia au salvat cu succes un bărbat din Teleneşti care a fost acoperit cu un morman de nisip şi o femeie din Drochia care a căzut într-o fântână.

Primul caz, în care a fost necesară intervenția specialiștilor, a avut loc în localitatea Pistruieni, raionul Telenești. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost acoperit cu un morman de nisip, după ce a intrat într-o carieră. Cazul a fost raportat serviciului 901 la ora 16. 20.

La fața locului pentru salvarea persoanei au intervenit salvatorii din raionul Telenești care în mai puțin de 10 minute au reușit să-l scoată la suprafață. Bărbatul a primit îngrijiri calificate fiind internat de urgență la spitalul raional.

Un alt caz în care a fost necesară intervenția promptă a specialiștilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI a avut loc ieri la ora 20. 15 în satul Drochia. Aici. o femeie în vârstă de 67 de ani a căzut într-o fântână cu adâncimea de 17 metri. Pompierii au reușit să recupereze femeia vie, dar în stare gravă fiind preluată ulterior de echipajul 903.

Salvatorii și pompierii amintesc că în situații de risc, oamenii pot apela pentru ajutor la Serviciul 901.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.